2000 TL Telefon Önerileri 2021 2000 TL’ye Alınabilecek Telefonlar

2000 TL Telefon Önerileri 2021 2000 TL’ye Alınabilecek Telefonlar, arayışı içine giren okurlarımız için 2000 TL Telefon Önerileri 2021 2000 TL’ye Alınabilecek Telefonlar ile alakalı en iyi olanı siz değerli okurlarımız için araştırmaya koyulduk. 2000 TL Telefon Önerileri 2021 2000 TL’ye Alınabilecek Telefonlar ile alakalı en fazla tercih edilenler ile ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

2000 TL Telefon Önerileri 2021 2000 TL’ye Alınabilecek Telefonlar

İçindekiler

2000 TL Telefon Önerileri

2000 TL telefon önerileri. Elektronik cihazların fiyat aralıklarının hemen hemen sürekli olarak artması sebebiyle, yüksek güçlü telefonlara ulaşmak zorlaşmaya sürdürmekte. Sizlerden gelen 2000 TL’ye alınabilecek en iyi telefon hangisi, 2000 TL’ lik telefon önerileriniz neler gibi sorular için de böyle bir içerik hazırlamak istedik.

Bazı okurlarımız ise oyun oynamak için telefon arayışı içindeler. Listemizde PubG gibi oyunları oynayabileceğiniz düşük fiyatlı telefonlar da yer alıyror.

Listemizde 2000 TL vererek alabileceğiniz en iyi mobil cihazları listeledik. Bazı zaman telefonların fiyatı biz yazıyı yazdıktan sonra hemen artmaya başlıyor. Hoşunuza giden, beğendiğiniz, özellikleri yeterli gelen telefonu listemizde bulduysanız kaçırmadan almanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü sinir bozucu bir biçimde fiyatlar yukarı çıkıyor.

1500 2000 TL Arası Telefonlar

Evet listemizi elimizden geldiğince geniş bir yelpazede tutmaya çalıştık. Ve siz değerli okurlarımız için alınabilecek fiyat/performans oranı tatmin edici telefonlar bulmaya özen gösterdik. 1500 – 2000 TL içinde bir fiyat verilerek alınabilecek telefonların incelemesini ve kullanıcı değerlendirmelerini görebileceksiniz.

Dikkatinizi çekmek istediğimiz diğer bir nokta da telefonların fiziksel mağazalarda yani alışveriş merkezinde bulunan teknoloji mağazalarında daha fazla olduğu. Yani eğer bu tarz yerlerden alacaksanız 200-300 lira fazla ödemek durumundasınız. E-ticaret siteleri daha uygun fiyatl oluyor.

  • 15002000 TL Telefon Önerileri
    • Samsung Galaxy A11
    • Samsung Galaxy A2 Core
    • Huawei Y6
    • Xiaomi Redmi 8A
    • Xiaomi Redmi Note 8
    • Huawei P30 Lite
    • Samsung Galaxy M20
    • Samsung Galaxy A10s
    • Oppo realme 5i

Samsung Galaxy A11

2000 tl laptop önerisi

2000 TL’lik telefonları incelediğimiz listemizin ilk sırasında Samsung Galaxy A11 yer alıyor. Dediğimiz gibi fiyat bandı 1500 TL olan telefon modelleri içinde iyi bir performansının olduğunu aktarabiliriz.

Ekran özelliklerinden başlayarak telefonu gözlemleyelim. 6,4 inç alanınde bir ekranıyla, boyut yönünden yeterli bir telefon olduğunu söylemek olabilecek. Ekran, çerçeve oranı ise %81,4 değeriyle karşımıza çıkıyor. Bu oranın, fiyatı yönünden iyi olduğunu aktarabiliriz. Yani sizi rahatsız edecek bir çerçevesi yok. Çözünürlük hususunda ise, 720 x 1560 piksel çözünürlüğünde; dizi, film, video izlerken iyi bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ekran özellikleri bu biçimde.

Kamera bölümünde ise, giriş düzeysi özellikleri taşıyan bir kamera sistemi mevcut. 3 tane arka kameraya sahip bir telefon. Bu 3 arka kameranın çözünürlükleri ise 13 MP, 5 MP ve 2 MP şeklinde. Kamera deneyimi tabi ki bir iPhone kadar olmayacaktır ama fiyat aralığı yönünden sizi tatmin edecektir.

Güncel Fiyatı ve Yorumları Görmek İçin Tıklayın!

Bu 3 arka kameraya ek olarak ise, ekranın içinde bulunan 8 MP çözünürlüğe sahip bir ön kamera yer alıyor. Ön kameranın ayrıntı kısmına incelediğimizde portre modu ve sanal flaş ayrıntı kısmına sahip olduğunu göze çarpıyor.

Teknik ayrıntı kısmı incelediğimizde de işlemci bölümünde Qualcomm Snapdragon 450 işlemciye sahip bir telefon. Bu işlemci 8 çekirdekli bir işlemci olmasıyla birlikte, giriş düzeysi modeller için yeterli performansı siz değerli okurlarımıza verecektir.

Diğer özelliklerinden de bahsedip, kendi fikirlerimizi size altını çizelim. 2 GB RAM kapasitesi yer alırken, 32 GB depolama alanı yer alıyor.

Evet telefon özellikleri bu biçimde 2000 TL aralığında alabileceğiniz telefonlardan birisi. Beklentilerinizi tabi ki düşük tutmalısınız. Sosyal medya platformları veYouTube, Netflix gibi video izleme platformlarını gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Kamera konusuna gelecek olursak, kameraların teknik donanımlari iyi. Lakin şimdilerde kameranın elektronik özelliklerinden fazla yazılımsal özellikleri daha ön planda gözüküyor. Bu nedenle de yazılım ayrıntı kısmının çok iyi olmaması sebebiyle orta dereceli bir gücüne sahip. Bizce 2000 TL’ye alınabilecek en iyi telefon modellerinden birisi.

Şarjının da uzun SÜRE gittiğini söylememiz olabilecek. 4000 mAh kapasitesinde bir bataryası yer alıyor. Ve bir günü rahatlıkla çıkarabilirsiniz.

Samsung Galaxy A2 Core

2000 tlye alinebilecek en iyi telefon

1500 2000 TL içinde alınabilecek en iyi telefon modellerinden birisi de Samsung Galaxy A2 Core. Telefon ile yüksek sistem gereksinimine ihtiyaç duymayacağınız oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz. Şarj performansının ise bi hayli iyi olduğunu tecrübelerimiz ve incelemelerimız neticesinde görmüş olduk. Yani uzun süren 8-9 saatlik kullanım neticesinde şarj düzeysinin %75 düzeysine geldiğini gördük.

Eğer sosyal platformda gezeyim, internette haberleri okuyayım ve merak ettiklerime bakayım diyorsanız 2000 TL telefon tavsiyesi paylaşımımızdaki sizin için en iyi telefon bu olabilir. Teknik ayrıntı kısmına değinelim.

Ekranın büyüklüğü tam anlamıyla 5 inç. Çözünürlüğü ise 540 x 960. Ön kamera ve arka kameranın çözünürlük değerleri ise her ikisi için de 5 MP değerine sahip. RAM kapasitesinin 1 GB olduğu telefon, 16 GB hafızaya sahip.

Güncel Fiyatı ve Yorumları Görmek İçin Tıklayın!

Kullanıcı yorumlarına incelediğimizde da beklentilerini karşıladığını ve bir çok kullanıcını tatmin ettiğini göze çarpıyor.

Huawei Y6

1500 2000 tl arasi telefonlar

Huawei marka bir telefonla sürdürmekteuz. Özelliklerine incelediğimizde fiyatına göre çok iyi bir durumda olduğunu aktarabiliriz. Öncelikle söylemeliyiz ki on binlerce kişi aracılığıyla alınmış ve 5 üzerinden 4.6 puana sahip bir telefon. Kullanıcı yorumları da gayet yeterli.

Ekran ayrıntı kısmını siz değerli okurlarımıza aktararak incelemeye başlayalım. 6.09 inç büyüklüğünde, HP+ görüntü değerine sahip bir telefon. Çözünürlük değerleri ise 1440’a 720 piksel olarak karşımıza çıkıyor. Ekran gövde oranı ise %78.82 değerinde. Bizce ekran değerleri gayet iyi ve yeterli.

Diğer teknik donanımlarine bakacak olursak 2 GB RAM’e ve 32 GB dahili depolama alanına sahip bir telefon. Huawei Y6, Android 9.0 Pie işletim sistemiyle birlikte siz değerli okurlarımıza ulaşıyor. Ağırlığı 150 gram olan telefon, 8 mm gibi bir derinlik değerine sahip olması sebebiyle bi hayli ince. Bunun yanı sıra hemen hemen hiç çerçeve yok denilebilecek kadar iyi bir ekrana sahip.

Ön ve arkada birer tane olmak üzere iki tane kameraya sahip. Arka kameranın çözünürlüğü 13 mega piksel iken, ön kamera 8 mega piksel çözünürlüğe sahip.

Evet telefonun genel özellikleri bu biçimde. Bizim fikirlerimiz ise bataryasının uzun süre dayandığı ve hızlı bir biçimde şarj olduğu yönünde.

Ekran değeri de yine tatmin edici bir düzeyde. Kamerasına değinecek olursak tabi ki 5-6 bin TL’lik telefonlar ile kıyaslanamaz ama işinizi görecek bir telefon.

Güncel Fiyatı ve Yorumları Görmek İçin Tıklayın!

Bunu da okuyabilirsiniz!| En İyi Telefon Hangisi?

Xiaomi Redmi 8A

2000 tl telefon tavsiyesi

2000 TL telefon önerileri yazımızın 5. sırasında Xiaomi Redmi 8a yer alıyor. 32 GB dahili depolama alanına sahip telefon, 2 GB RAM’e sahip. Ekran boyutu 6,2 inç ve 720 x 1520 piksel ekran çözünürlüğü mevcut.

Yüksek hız ve performans istiyorsanız beklentlilerinizi karşılayacak 8 çekirdeğe sahip Snapdragon 439 işlemciye sahip. Batarya kapasitesinin ise devasa olduğunu aktarabiliriz. Tam olarak 5000 m Ah batarya kapasitesine sahip. Bunun bunun yanında bi hayli hızlı şarj özelliği de yer alıyor.

Ekran özelliklerinden birisi de HD+ görüntü değerine sahip, IPS bir ekrana sahip. Tek kamerası bulunan telefon 12 MP çözünürlüğe sahip arka kameraya sahip. Tek kamera fakat, portre modu, bi hayli hızlı odaklama ve yapay zeka destekli portre modunu da sahip.

Kullanıcı yorumlarına bakacak olursak on binlerce kişi aracılığıyla kullanılan ve çok iyi performans gösteren bir telefon olduğunu göze çarpıyor. 5 üzerinden 4,7 puan almış bir telefon.

Güncel Fiyatı ve Yorumları Görmek İçin Tıklayın!

Samsung Galaxy A10s

2000 tl telefon tavsiyesi 2021

Orta ayarlarda bir çok oyunu oynayabileceğiniz bir telefon olduğunu aktarabiliriz. 6,2 inç boyutunda HD+ gürntü değerine sahip bir telefon. Dizi, film, video izlerken görüntü değerinde bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyoruz. Yorumlarda da görebileceğiniz üzere gayet iyi bir telefon. Gövde derinliğine incelediğimizde 7,8 mm değerine sahip ince bir telefon. Parmak izi okuyucusu ise telefonun arkasında, işaret parmağınızla dokunabileceğiniz bir yerde yer alıyor.

Kamera olarak ise arkada 2 kamera, önde de 1 kamera olmaz üzere toplamda 3 kamerası mevcut. Ana kamera 18 MP çözünürlüğe ve F 1.8 diyafram değerine sahip. Derinlik kamerası ise 2 MP çözünürlükte.

Pil kapasitesinin ise devesa boyutlarda olduğunu aktarabiliriz. 4.000 mAh değerinde bir batarya bir günü sorunsuz bir biçimde çıkarmanıza olanak sağlıyor. Bunun yanı sıra yüz tanıma özelliği ile telefonunuzun kilidini açabilirsiniz. Bu özelliğin sorunsuz bir biçimde çalıştığını söylemek münkün.

Ağrılığı 168 gr olan telefonun, 32 GB dahili depolama alanı mevcut. RAM kapasitesi ise 2 GB.

Ön kameranın performansı iyiyken gece çekimleri de beklentilerinizi karşılayabilecek düzeyde. 4.5 G kullanılarak yapılan internet bağlantılarının da iyi olduğunu söylemek olabilecek. Sosyal medya, Netflix, YouTube, WhatsApp gibi uygulamarı kullanırken sorun yaşamayacağınız bir telefon.

Güncel Fiyatı ve Yorumları Görmek İçin Tıklayın!

İnceldiğiniz telefonların özellikleri yetersiz geldiyse 2500-3000 TL’ye alınabilecek en iyi telefon modellerine bakabilirsiniz.

Oppo realme 5i

2000 tl en iyi telefon hangisi

2000 TL telefon tavsiyesi listemizin son modeli Oppo realme 5i. Geçen senelerde büyük bir reklam kampanyasi ile birlikte çıkan Oppo, telefon hususunda iyi işler görülmektedirıyor. 195 gram kilograma sahip olan telefon yukarıdaki modellerden biraz daha kalın ve 9.3 mm. Dahili hafızası maksimum 64 GB veri depolamanıza olanak sağlıyor. RAM kapasitesi ise 4 GB.

Ekranının yukarıda söz ettiğimiz modellere göre daha büyük olduğunu aktarabiliriz. 6.5 inç büyüklüğünde, 720 x 1600 piksel çözünürlüğüe sahip bir ekranı var. Bunun yanı sıra ekran panel tipi de IPS.

Yorumlara ve tecrübelerimize dayanarak oyunların orta düzeylerde gayet akıcı bir biçimde çalıştığını, günlük kullanımda ise hiçbir biçimde sorun çıkartmadığını aktarabiliriz. Kamerasının ise bu fiyat aralığında iyi olduğunu göze çarpıyor.

Bir telefonda en fazla dikkat ettiğiniz nokta batarya ise, 10 üzerinden 10 puan alabilecek bir bataryaya sahip. 2000 TL telefon önerileri yazımızın sonuna geldik!

Güncel Fiyatı ve Yorumları Görmek İçin Tıklayın!

Evet sevgili 15sey.com okurları siz değerli okurlarımız için listelediğimiz 2000 TL telefon önerileri yazımızın sonuna geldik. Listemizde 1500 TL, 1600 TL, 1700 TL telefon modellerini de eklemeye çalıştık. Umarız 1500 2000 TL aralığında alınabilecek bir telefon bulmayı başarmışısızdır.

porno izle cm to inches
bestnich altyazılı porno porno nulled script