2019 2020 Dizileri ve Oyuncuları ( Tam Liste ) Diziler Ne Zaman Başlayacak ?

2019 2020 Dizileri ve Oyuncuları ( Tam Liste ) Diziler Ne Zaman Başlayacak ?, Dizi haberleri kategorimizde 2019 2020 Dizileri ve Oyuncuları ( Tam Liste ) Diziler Ne Zaman Başlayacak ? ile arayışlarınızı geniş bir şekilde bir biçimde yanıtlandıracağız. Paylaşımımızın  detay bölümünde yanıt aradığınız 2019 2020 Dizileri ve Oyuncuları ( Tam Liste ) Diziler Ne Zaman Başlayacak ? sorusunu geniş bir biçimde açıklamaya çalıştık

2019 2020 Dizileri ve Oyuncuları ( Tam Liste ) Diziler Ne Zaman Başlayacak ?

Yeni sezonda ekranlara gelecek 2019 2020 dizileri ve oyuncuları merak ediliyor. Tam 35 yeni dizi tam liste halinde paylaşımımızda eklendi. Diziler ne zaman ekranlara gelecek oyuncuları kimdir konusu ve genel bilgileri ile birlikte yeni sezonun dizilerini sayfamızda bulacaksınızdır.

2019 2020 Dizileri ve Oyuncuları ( Tam Liste ) Diziler Ne Zaman Başlayacak ?

2019 2020 Yeni sezonda Başlayacak Diziler, Oyuncu Kadrosu ve Başlama Tarihi

2019 – 2020 yeni ekranlara gelecek diziler hangileri özetleri ve baş rol oyuncuları kimdir başlama tarihleri ile birlikte tam listeyi gözlemleyelim.

2019 2020 Yeni sezonda Başlayacak Diziler, Oyuncu Kadrosu ve Başlama Tarihi

1-) Babil ( Ekim 2019’da Başlayacak )

Baş rollerinde Halit Ergenç’in bulunacağı Babil dizisi 2019 Ekim ayında ekranlara gelecek. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı dizinin konusunu Nukhet Bıçakça yazıyor. Ay Yapım’ın finanse ettiği dizinin Kanal D’de yayına girmesi amaçlanıyor halen netlik kazanmasa da baş rol oyuncusu için Halit Ergenç ile anlaşıldı.

Babil Ekim 2019’da Başlayacak

2-) Aşk 101 ( Ekim 2019’da Başlayacak )

Aşk 101 oyuncuları içinde baş rollerini Mert Yazıcıoğlu, Kubilay Aka, Pınar Deniz, Alina Boz ve Kaan Urgancıoğlu paylaşıyor. Aşk 101 hangi kanalda diye merak edenlere internet dizisi olduğunu aktarabiliriz. Sadece Netflix üzerinden yayına girecek Aşk 101 dizisinin konusu 1990’lı senelerda geçiyor. Dizide dört gencin yaşamını anlatacak. Senaryosu Meriç Acemi yazdı. Yönetmenliğini ise Ahmet Katıksız üstlendi.

Aşk 101 Ekim 2019’da Başlayacak

3-) Kenan İmirzalıoğlu Dizisi 2019 2020

Uzun süredir ekranlarda görülmeyen şüphesiz Türkiye’nin en tecrübeli oyuncuları içinde bulunan Kenan İmirzalıoğlu son kez Fatih dizisinde rol almış dizi erken final yapmıştı. Yeteri reyting alamayan dizi için birden çok eleştirmen yönetmenin hatası olduğunu savunmuştu. Kenan İmirzalıoğlu 2019 – 2020 dizileri için Ay Yapım ile anlaşmaya vardı. Yeni sezonda hangi çalışmada bulunacağı ise şuan için sır gibi saklanıyor. Doğru projenin gelmesi bekleniyor.

Kenan İmirzalıoğlu Dizisi 2019 2020

4-) Hilal Saral’ın Yeni Dizisi 2019 2020

Senaryosunu Sema Ergenekon’un yazacağı diziyi Altın Kelebek ödülü sahibi, Aşk-ı Memnu dizisinin yönetmeni olan Hilal Saral çekecek. Dizinin ayrıntı kısmı halen medya ile paylaşılmasa da yönetmen ve yazarının ünlü yapımlarda imzası bulunması nedeni ile bu sezonun mühim yapımları içinde bulunacak.

Hilal Saral’ın Yeni Dizisi 2019 2020

5-) Şu Çılgın Türkler Dizisi Ne Zaman Başlayacak

Muhteşem Yüzyıl dizisinden sonra Diriliş Ertuğrul ve Osman dizilerinin rağbet görmesi üzerine Türkiye Tarihi’nin kuruluşunu anlatacak dizi çekilmesine karar verildi. Dizinin yapımı için finans desteği aramasına Şu Çılgın Türkler dizisi halen bir kanal ile anlaşıp çekimlerine başlayamadı. Dizinin çekilmesi durumunda Mustafa Kemal Atatürk ve zamanın karakterlerini kim oynayacak nasıl anlatılacak merak ediliyor.

Şu Çılgın Türkler Dizisi Ne Zaman Başlayacak

6-) Patron Dizisi Başlangıç Tarihi

Patron dizi oyuncuları içinde baş rol oyuncusu olan Burak Deniz 2019 2020 sezonu projesi belirlendi. Patron dizisinin konusu iş dünyası içinde mafya savaşlarını konu alacak. Patron dizisi Show Tv kanalında yayına girecek. Latin Amerikan mafya babalarının ön planda bulunacağı dizi Kurt Vadisi tarzının bir başka versiyonu olarak ekranlara gelecek. Çukur Dizisinde Yamaç’ın sevgilisi Dilan Çiçek yeni sezonda Burak Deniz’in partneri olacak.

Patron Dizisi Başlangıç Tarihi

7-) Ada Dizisi

Senaryosu Kavak Yelleri, Muhteşem Yüzyıl ve Yağmur Zamanı gibi dizilerin yazarı Yılmaz Şahin aracılığıyla yazıya döküldü. Senaryosunu halen yapımcı firmalara götürmeyen Yılmaz Şahin hangi yapım şirketi ile anlaşacak ve Ada dizisinin konusu ne olacak halen bilinmemekte. Ada dizi oyuncuları yapım şirketi ile anlaşmadan sonra belli olacak.

Ada Dizisi

😎 Doktor Foster Dizisi Başlangıç Tarihi

Dizinin kategorisi dram ve gerilim olacak. İngiltere’de yayınlanmış bir diziden ANS yapım aracılığı ile Türkçe uyarlanacak. Doktor Foster dizisinin konusu kocasının başkası ile ilişkisi olduğundan şüphelenen doktor James Foster’in yaşamını anlatıyor. Dizinin Türkçe uyarlaması hangi kanalda ve oyuncuları kimdir halen açıklanmadı.

Doktor Foster Dizisi Başlangıç Tarihi

9-) Sefirin Kızı ( 2019 Eylül 3. Haftası Başlayacak )

O3 Medya’nın yeni 2019-2020 sezon dizisidir. Engin Akyürek’in uzun aradan sonra tekrar medyaya dönmesi ile ekranlara gelecek. Dizinin konusu Sen Anlat Karadeniz’in kaleminden yazılıyor. Henüz cast çalışmaları bitmemiş olan dizinin yönetmeni de yine Sen Anlat Karadeniz’den transfer edildi. Sezonun en iddialı dizileri içinde bulunacak. Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinden aklımıza gelen Engin Akyürek Sefirin Kızı dizisi için O3 Medya şirketi ile imzaları attı.

Sefirin Kızı ( 2019 Eylül 3. Haftası Başlayacak )

10-) Yabancı Dizisi ( Eylül 2019 )

Show Tv’de yayına girecek yeni dizinin çekimleri başladı. Yabancı dizi oyuncuları içinde baş rol oyuncusu İlker Kalale olduğu bilgisine ulaştık. Yeni sezon yayına girecek diziler içinde bi hayli iddialı bir yapım bulunacağını şimdiden aktarabiliriz. Sezonda yayına girecek diziler içinde büyük reyting savaşları olacak. Yabancı dizisi de yüksek izlenme sayısı alacak projeler içinde yer alıyor. İlker Kaleli 2019 2020 sezonu projesi ile herkes heyecanlandırdı.

Yabancı Dizisi Başlangıç Tarihi Eylül 2019

11-) Kral Kaybederse

Kral Kaybederse dizisinin konusu zamanın usta yazarı Gülseren Budaycıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek düzenlenmiştir. Kral Kaybederse konusu kendisini hep yükseklerde gören ve birden çok kadın aracılığıyla takdir edilen adamın kaybedip koltuğundan düşüşünü anlatacak. Romanı okuyarak dizinin konusunu baştan sonra öğrenebilirsiniz. Dizinin çekimlerine ise halen başlanmadı. Ne zaman yayına gireceği ise merak ile bekleniyor.

Kral Kaybederse Başlangıç Tarihi

12-) Camdaki Kız 2019 2020 Dizisi

Kral Kaybederse dizisine uyarlanacak Gülseren Buydaycıoğlu’nun değişik bir romanı daha diziye dönüşecek. Aynı anda iki diziye birden hayat verecek Gülseren Buydaycıoğlu hikayesinden Camdaki Kız 2019 2020 dizisi çekilecek. Daha önce mühim dizilerin senaryolarına imza atmış Eylem Canpolat’ın uyarlayacağı senaryoda kimler oynayacak merak ile bekliyoruz. Camdaki Kız konusu lüks hayat içinde yaşayan fakat geçmişini unutan klasik bir hikaye. Fakir bir erkek ile içindeki aşkı anlatan tam bir Yeşilçam konusu.

Camdaki Kız 2019 2020 Dizisi

13-) The Gift 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak

Usta yazar Şengül Boybaş’ın Dünyanın Uyanışı hikayesinden esinlenilerek çekimleri başlanacaktır. The Gift dizisinin konusu Göbekli Tepe etrafında geçen maceralı hadiseleri anlatıyor. 1. Sezonu ile yüksek beğeni toplamış dizi The Gift için ikinci sezon çekimlerine başlandı. Diziyi izlemek isteyenler internet kanalı Netflix’e üye olabilirler. The Gift dizisinin konusunu Nur Evren Şit yazıyor. Baş rol oyuncusu Atiye’yi güzel sanatçı Beren Saat oynuyor.

The Gift 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak

14-) Doctor House Türkçe 2019 2020 Yeni Dizi Başlangıç Tarihi

Dizinin yapımcısı Karga 7 Pictures ABD’de başlayıp dünyayı kasıp kavuran senelerın dizisi Doctor House’nin türkçe versiyonunu çekmek için hazırlandı. Dizi 2019 2020 TV8 dizileri içinde bulunacak. Acun Ilıcalı’nın finans ettiği dizi büyük beklenti oluşturdu. ABD’de sekiz sezon süren reyting rekoru kırmış dizi ülkemizde nasıl karşılanacak merak ediliyor. Doctor House dizisinin yönetmeni Taylan Biraderler oldu. Doctor House konusu vicodin bağımlısı olan Dr House’nin yaşamını anlatıyor. Teşhisi konulamayan uç noktadaki hastaları üç kişilik yardımcı ekibi ile iyileştirmeyi başarıyor. Lakin verdiği kararlar farklı zamanlarda hastane yönetimi farklı zamanlarda ise mahkemelerde sonuçlanabiliyor. İlaç bağımlısı olması ve hastane kaidelerinı hiçe sayması sürekli olarak doktorun başına problem getirmektedir.

Doctor House Türkçe 2019 2020 Yeni Dizi Başlangıç Tarihi

15-) Kod Adı Kurşun ( Ekim 2019 )

Ünlü Savcı Marlon Kemal’in yaşamını seneler sonrası dizi haline getiren Kod Adı Kurşun dizisinin oyuncuları da belli olmaya başladı. Dizide Marlon Kemal’in adı Orhan Atmaca olarak geçecek. Orhan kişiliğini ülkemizin en iyi oyuncularından son haftalarda Diriliş Ertuğrul dizisindeki çıkışı ile tanıdığımız Engin Altan Düzyatan hayat verecek. Kod Adı Kurşun dizisinin konusu Savcı’nın gündüzleri mahkemede mafya babalarının korkulu rüyası olur iken geceleri ise birlikte alem yapmasını anlatıyordu. Gerçek hayattan esinlenen dizide Marlon Kemal yani dizideki Atmaca Orhan İstanbul gece yaşamı düşkünüdür. Bir kişiyi darp etmesi sonucu İstanbul’dan Eskişehir’e tayini çıkmıştır. Yine bir gün İstanbul gece yaşamına doğru aracı ile seyir ederken arabasında öldürülmüştür. Dizinin konusunu Kerem Deren yazdı. Engin Altan Düzyatan’ın dizideki partneri olması için Cansu Dere ile görüşmeler sürdürmekte.

Kod Adı Kurşun Savcı Orhan Kimdir ? Engin Altan Düzyatan 2019 – 2020 Yeni Dizisi

16- Mucize Doktor ( Ekim 2019 )

MF Yapım’ın Kore dizisinden versiyonu olan Mucize Doktor 2019 ekim ayında ilk bölümünü yayınlayacak. Amerika 10 milyon dünya çapında ise 50 milyondan fazla izlenme sayısı ile The Good Doctor dizisinin Türkçe versiyonu çekiliyor. Dizide otizm sendromu geçirmiş bir doktorun hikayesi konu olacak. Doğuştan gelen kabiliyetlerini hastaların hayatlarını kurtarmak için kullanacak. Meslektaşlarının şüpheciliğine ise meydan okuyacak.Mucize Doktor Taner Ölmez olacak. Partneri ise Gökçe Akyıldız oldu. Mucize Doktor oyuncuları içinde Özge Özder, Reha Özcan, Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Murat Aygen yer alıyor. Mucize doktor ilk bölümünü 2019 senesinin ekim ayında yayınlayacak.

Mucize Doktor Ne Zaman Başlıyor ?

17- Aşk Ağlatır ( Eylül 2019 )

Çekimlerine başlanan dizinin ilk bölümü Eylül 2019 senesinde yayına girecek. Aşk Ağlatır konusu Japon dizisinden alınmıştır. Hayallerini gerçekleştirmek için hayatlarına yön verecek kararı alan köyde yaşayan bir grup gencin şehre göç etmesini ve hayatta kalma savaşı vermesini konu alıyor. Aşk Ağlatır oyuncuları Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sfakattutan oldu. Aşk Ağlatır yapımcısı MF yapım oldu.

Aşk Ağlatır Ne Zaman Başlayacak Tarihi

18-) OASİS : Bir Aşk Hikayesi

Medyapım’ın 2019 – 2020 dizileri içinde iddialı yapımları içinde bulunmaktadır. Henüz ilk bölümün yayın tarihi belli değildir. Oasis Bir Aşk Hikayesi konusu yabancı dizinin Türkçe uyarlamasıdır. Hastanede uyanan ve uyandığında geçmişini hatırlamayacak biçimde rol yapan kadını ifade etmektedir. Bu durum bazı gerçekleri görmesine ve yaşamını değiştirmesine neden olmaktadır. Mutlu bir ailesi olan genç kadın aile içindeki gerçek sevgi ve sıcaklığın ne olduğunu anlamıştır. Medyapım başrol oyuncusu için Cansu Dere ile anlaşmış sosyal platformda duyurmuştu. Bu birliktelik uzun sürmemiş birkaç gün ardından ayrıldıklarını yazmıştı. Şuan için Bir Aşk Hikayesi oyuncuları kimdir derseniz halen imza atılan oyuncu olmadı.

OASİS : Bir Aşk Hikayesi

19-) Oğlum Dizisi

Oğlum dizisi yine uzak doğu eserinden alıntılanarak konusu yazılmış diziler içindedır. Oğlum dizisinin konusu kaçırılan bir çocuktan sonra hayatları değişen bakış açıları çok değişik üç kadının hedefinin bir olduğu dizi izleyeceğiz. Dizinin 2020 yılı başında ilk bölümünü yayınlaması bekleniyor. Kulislerde gezen bazı haberler dizinin internet dizisi bulunacağı yönünde. Netlik kazandığında Oğlum dizisinin oyuncuları ve konusu ile ilgili özel yazı yayınlayacağız. Dizi Medyapım aracılığıyla finanse edilecek.

Oğlum Dizisi Ne Zaman Başlayacak

20-) Anone Dizisi

Anone dizisinin konusu ailesine ufak yaşta yitirerek hayata karşı tek savaş veren kızın öyküsünü anlatacak. İnsanlara güvenmeyip kendisini herkesten soyutlamış ufak fakat kaykay ustası bir kız çocuğu dizinin kahramanı olacak. Anone dizisinin oyuncuları halen belli değil. Dizi Medyapım aracılığıyla çekilecek. Genç kızın yaşamı ise yaşlı kadın ile tanıştıktan sonra değişime uğrayacak. Gerçek insan sevgisine dönüşen fakat sahte başlangıçlar ile alevlenen araştırma öyküsünden alıntılanarak konusu yazılmış bir eserdir.

2019 – 2020 Yeni Sezonda Başlayacak Diziler Listesi

21-) Skam Dizisi

Norveç yapımı dram dizisidir. Henüz netlik kazanmamış olsa da söylentilere göre Med Yapım aracılığıyla çekileceği konuşulmakta. Skam dizisinin konusu liseli gençlik dizisi olacak. Arka Sıradakiler dizisinin Norveç konusu ile birleştirilerek Türkçeleştirilmesinden ortaya çıkacak. 2020 senesinden önce yayına girmesi zor gibi görülüyor. Liseli gençlerin günlük hayatlarını konu alacak dizinin içeriği nedeni ile internet dizisi olması büyük ihtimal taşıyor. Norveç’te dizi her sezon ayrı bir kişiliği konu alarak devam etmişti. Ülkemizde nasıl bir senaryolaştırma yapılacak şuan için bilinmemekte.

Skam Dizisi Türkçe Ne Zaman Başlayacak

22-) Benim Akıllı Arkadaşım Dizisi Ne Zaman Başlayacak

2019 – 2020 dizileri içinde en fazla yapıma sahip olacak Medyapım Benim Akıllı Arkadaşım dizisi için de kolları sıvadı. Benim Akıllı Arkadaşım dizisinin konusu Elena Ferrante’nin hikayesinden uyarlanmış Amerikan dizisidir. Bu yıl bir çok Hollywood dizisinin Türkçe versiyonu ülkemizde çekilecek. Dizi iki kadının yaşamının başlangıcından sonuna kadar yaşadığı hadiseleri anlatacak. İlk bölümünün yayına girmesi yeni yıldan önce olmayacak diziler içinde görülüyor.

Benim Akıllı Arkadaşım Dizisi Ne Zaman Başlayacak

23-) Bir Annenin Suçluluğu Dizisi Ne Zaman Başlayacak

Limon Film aracılığıyla çekimleri yapılacak dizi Fox Tv’de yayına girecek. Dizinin orjinal adı Hanggang Saan’dır. Dizinin Türkçe konusu yazıldıktan sonra Limon Film başrol oyuncularını belirleyecek. Bir Annenin Suçluluğu dizisinin konusu bir annenin oğlunu ameliyat ettirme parasını konu alıyor. Oğlunun yaşamını kurtarmak için para karşılığı cinayet işliyor. Öldürdüğü adamın karısı ile seneler sonra rastlantı sonucu karşılaşır. Yıllar ardından cinayet aydınlatılınca beklenmedik bazı sonuçlar bireylerin hayatlarını değiştirecektir. Dram dolu bir dizi olarak yayınlanacak.

Bir Annenin Suçluluğu Dizisi

23-) Ateşe Koşanlar Dizisi

Ateşe Koşanlar dizisi yayın tarihi belli değil. Limon Film aracılığıyla çekilecek Ateşe Koşanlar dizisi gerçek hikayeden çevirilmiştir. Ateşe Koşanlar dizisinin konusu nedir ? Dizide 5 itfaiyeci kadın baş rolde oynamakta ve hayatları dizinin konusudur. Geçen sezonda açıklanan dizinin oyuncuları belli olmamasına rağmen 2019 – 2020 sezon dizileri içinde yer alıyor olması hepimizi heyecanlandırıyor.

Ateşe Koşanlar Dizisi

24-) Hizmetçiler 2019 – 2020 Dizisi

Fabirka Yapım’ın cast çalışmalarına başladığı Hizmetçiler dizisi ne zaman ekranlara gelecek ? Dizinin konusu yine yabancı diziden alınmıştır. Umutsuz Ev Kadınları dizisinin senaristi Marc Cherry’nin ikinci dizisi de ülkemizde Türkçe konusu ile çekilecek. Dizide beş güzel kadının zengin muhitte hizmetçi olarak çalışmasını anlatıyor. Gittikleri evlerde yaşadıkları maceralar Hizmetçiler dizisinin konusunu oluşturuyor. Dizinin orjinal adı Devious Maids. İşin içine cinayet vakası dahil olunca senaryo zor ve çıkmaz bir hal alacak.

Hizmetçiler Dizisi Ne Zaman Başlayacak

25-) Ramo ( Eylül 2019 )

Yılmaz Şahin aracılığıyla yazılan Ramo dizisi Eylül ayında ekranlara gelecek. Show Tv’nin yeni sezon dizileri içinde en mühimsi diyebiliriz. Dizi için özel piar çalışması yapıldı. Görkem Sevindik’in baş rol oyuncusu olduğu dizide Ekin Koç’ta oynuyor. Ayrıca son gelen kulis bilgilerine göre BKM Yapım’ın Kim Milyoner Olmak İster Yarışması’ndan Murat Yıldırım’ı transfer etme girişimleri olduğu bilgisine ulaştık. Şuan için senaryoyu inceleyen Murat Yıldırım teklife sıcak bakıyor.

Ramo Dizisi Ne Zaman Başlayacak

26-) La Dona Dizisi

Ünlü yapım şifrketi Pastel Film aracılığıyla çekilen La Dona dizisi Amerika – Meksika ortak yapımı bir dizidir. La dona Pronto konusu ihanet sonucu intikamın öyküsünü anlatıyor. Tecavüze uğramış bir kadın aldıramadığı çocuğunu doğurmak zorunda kalır. Yıllar sonunda kader ikisinin aynı erkeğe aşık olması tekrar yüz yüze getirir. La Dona Pronto dizisinin baş rol oyuncusu olması için Deniz Çakır ile görüşmeler sürüyor. Henüz netlik kazanmadı.

La Dona Dizisi Türkçe Geliyor

27-) Güvercin Dizisi ( Eylül’ün üçüncü Haftası 2019 )

Güvercin dizisi Star Tv’de ekranlara gelecek. 2019 -2020 sezonunda yayına ekranlara gelecek dizi ilk bölümünü eylül ayının üçüncü haftası yayınlayacak. Güvercin dizisi çekim adresi Gaziantep oldu. Güvercin dizi oyuncuları içinde İbrahim Çelikkol ve Burçin Terzioğlu olması için Pastel Film büyük çaba sarf ederken oyunculardan halen onay alamadı. Dizinin çekimlerine ise geç kalmak istemeyen Pastel Film bu hafta oyuncu kadrosunu açıklayacak. Sitemizde bunun ile alakalı özel bir konu yazılmıştır okumanızı tavsiye ediyoruz.

Güvercin Dizisi Ne Zaman Başlayacak

28-) Zümrüdü Anka

Zümrüdü Anka dizisi nerede çekiliyor gösterilen manzara restaurant ve mekanlar araştırılan diziler içinde. Türkiye’nin eşsiz güzelliği Kapadokya’da çekimlerine başlanacak Zümrüdü Anka dizisinin yapımcısı Pastel Film oldu. Henüz Zümrüdü Anka oyuncuları açıklanmasa da dizinin 2019 yılı bitmeden önce yayına başlayacağı kulis bilgileri içinde.

Zümrüdü Anka Ne Zaman Başlayacak

29-) Kuzey Yıldızı ( Eylül Sonu 2019 )

Süreç Film’in yeni projesi Kuzey Yıldızı 2019 eylül sonunda ekranlara gelecek. Kuzey Yıldızı konusu Kuzey ile Yıldız’ın aşk öyküsünü anlatacak. Baş rol oyuncuları içinde İsmail Demirci ve Aslıhan Güner rol alacak. Dizi şimdiden sosyal platformda yankı yaratmış ve beklentiyi arttırmıştır. Ağustos ayı sonunda ilk bölüm fragmanının yayına girmesinı bekliyoruz.

Kuzey Yıldızı Dizisi Ne Zaman Başlayacak Tarihi

30-) Sevgili Geçmiş Yeni Dizi Ne Zaman Başlayacak

Sevgili Geçmiş Star Tv’de ekranlara gelecek. Başlama tarihi olarak 2019 Ekim veya Eylül sonu düşünülüyor. Sevgili Geçmiş dizisinin çekimleri İzmir’de gerçekleştirilecek. Sevgili Geçmiş dizisinin başında ise Emre Kınay yer alıyor. Sevgili Geçmiş konusu aslında üç kız kardeş olan fakat birbirlerini bulamayan kızları anlatıyor. Esrarengiz bir mektup sonrası birbirlerini arayan üç kızın hikayesi dizinin konusu olacak.

Sevgili Geçmiş Yeni Dizi Ne Zaman Başlayacak

31-) Bu Aşkın İsmi Ne Olsun ?

Es Filmin yapımcısı olduğu Bu Aşkın İsmi Ne Olsun dizisinin konusu Hercai Dizisi’nin senaristi Eda Tezcan aracılığıyla yazılıyor. Bu Aşkın İsmi Ne Olsun konusu Hint dizisinden alındı. Yayınlanacak kanalın Kanal 7 olması büyük ihtimaller içinde yer alıyor. Bu Aşkın İsmi Ne Olsun oyuncuları içinde baş rolü Serkan Çayoğlu olacak. Dizi melodram türünde olacak. Ana teması aşk üzerine olacak. Yayına ekranlara gelecek tarihi halen belli değil.

Bu Aşkın İsmi Ne Olsun Başlangıç Tarihi

32-) Şampiyon Dizisi ( Eylül 2019 )

BSK Yapım’ın eylül sonuna yetiştirmeye çalıştığı dizi TRT1’de yayına girecek. Şampiyon dizisinin konusu seneler önce talihsiz olaylar sonucu Kafkas lakaplı Fırat boksör sporu bırakmak zorunda kalmıştır. Yıllar sonra ise oğlu için tekrardan ringe çıkmaya karar verir. Şampiyon dizisinin oyuncuları Tolgahan Sayışman, Erkan Avcı ve Çağrı Yıldız Atiksoy’dan oluşuyor. TRT1’in yeni sezonda iddialı dizileri içinde bulunacak.

Şampiyon Dizisi Ne Zaman Başlayacak

33-) Çocuk Dizisi

1441 Production’un yapımcısı olduğu Çocuk dizisinin baş rol oyuncusu belirlendi. Merve Çağıran’ın oynayacağı dizinin konusu ile ilgili ayrıntı kısmı saklanıyor. Çocuk dizisinin tahminimizce 2020 senesinden önce yayına başlamayacağını düşünüyoruz. Lakin eylül itibari ile konusu ve oyuncu kadrosu ile ilgili özel bir yazı yazacağız. Sitemiz dizihaberi.tv’yi takip etmeye devam edin.

Çocuk Dizisi Ne Zaman Başlayacak

34-) Bir Doğu Masalı ( Eylül 2019 )

Bir Doğu Masalı dizisinin konusu kötü bir evlilik sonucu sevdiği adamdan uzak yaşayan kadının öyküsünü anlatmakta.Bir Doğu Masalı oyuncuları kimdir derseniz baş rol oyuncuları belirlendi. Nehir Erdoğan’ın oynayacağı dizi Anadolu’da çekilecek. Üs Yapım filmde oynaması için Halil Ergün ve Kaan Çakır ile de imzaları attı. Çekimleri başlamak üzere olan dizi Bir Doğu Masalı Eylül 2019 itibari ile televizyonda ilk bölümünü yayınlayacak.

Bir Doğu Masalı Ne Zaman Başlayacak Tarihi

35-) Netflix’te Başlayacak Yeni Sezon 2019 2020 Dizileri Ne Zaman Başlayacak ?

Hakan Muhafız, The Gift, Osmanlı Rising ve Aşk 101 projeleri dışında 10 yeni dizi çekimlerine başladığını açıkladı. Henüz içerikleri ile ilgili bilgi vermeyen Netflix dizileri ne zaman ekranlara gelecek dizilerin oyuncuları kim olacak yeni sezon ile ilgili ayrıntı kısmı nedir kulislerden bilgilere ulaştıkça sitemizde yayınlayacağız.

Netflix’te Başlayacak Yeni Sezon 2019 2020 Dizileri Ne Zaman Başlayacak

2019 2020 dizileri ve oyuncuları kimdir diziler ne zaman ekranlara gelecek tarihleri ve kısa detaylarını paylaşımı yaptığımız konumuza eklenmesini istediğiniz bilgileri lütfen bize yorumlar bölümünden yazınız. Peki ya siz hangi diziyi takip edeceksiniz ? Sizi en fazla meraklandıran proje hangisi oldu ?

2019 – 2020 sezonunda ekranlara gelecek yeni diziler
bestnich altyazılı porno porno nulled script