2019 Yaz Sezonunda Yeni Başlayacak Diziler Bilgileri Oyuncuları

2019 Yaz Sezonunda Yeni Başlayacak Diziler Bilgileri Oyuncuları, Dizi haberleri kategorimizde 2019 Yaz Sezonunda Yeni Başlayacak Diziler Bilgileri Oyuncuları ile arayışlarınızı geniş bir şekilde bir biçimde yanıtlandıracağız. Paylaşımımızın  detay bölümünde yanıt aradığınız 2019 Yaz Sezonunda Yeni Başlayacak Diziler Bilgileri Oyuncuları sorusunu geniş bir biçimde açıklamaya çalıştık

2019 Yaz Sezonunda Yeni Başlayacak Diziler Bilgileri Oyuncuları

2019 Yaz Sezonunda Yeni Başlayacak Diziler Bilgileri Oyuncuları

2019 Yaz Sezonu Dizileri (Güncel)

Yine yoğun ve dopdolu bir dizi sezonunu geride bırakmak üzereyiz. Oldukça iddialı yapımların olduğu sezonda her zamanki gibi birden fazla duyguyu bir arada yaşadık. Evlerimizden farklı zamanlarda şen kahkahalar yükseldi, farklı zamanlardasa trajik öykülerin paydasında buluştuk. Genel anlamda komedi dizilerinin bir nebze geri planda olduğu sezonda, vatan ve bayrak sevgisinin ön planda olduğu, kahramanlık öykülerinin işlendiği tematik diziler, tarihi diziler veya aile dizileri, görece daha kalıcı oldu diyebiliriz. Şimdi ise bizi bambaşka bir heyecan bekliyor. 2019 senesinin yaz dizileri için artık tam anlamıyla geri sayım başladı. Mayıs ayının sonuna doğru start alacak olan yaz dizileri, yine her zamanki gibi birden fazla yeni oyuncunun keşfedilmesini sağlayacak. Seyirci aracılığıyla bi hayli beğeni alan dizilerse kış sezonunda yoluna devam edecek. Dizilerin bu zorlu sınavı öncesi hemen hemen tüm çalışmaları tamam.  Yaz dizilerinin yapım ve oyuncu kadroları artık netleşmiş durumda. Sizler için, yakında zamanda ekranlara gelecek olan yaz dizilerini bu listede bir araya getirdik.

Sadece Sen Dizisi Fox TV

Son zamanlarda adını iddialı dizilerle duyuran Fox TV, 2019 yaz sezonuna da fırtına gibi girmeye hazırlanıyor. Kanalın bu yaz en mühim yapımlarından bir tanesi olan Sadece Sen, romantik komedi türünde. Karga Seven Yapım Şirketi aracılığıyla yapılan Sadece Sen dizisinin başrollerinde Ali Yağcu ve Özgü Gürel bulunacak. Oyuncu kadrosu daha halen netleşmemiş olsa da hikayeyle alakalı çeşitli bilgiler medyaya sızdırılmış durumda. Kerem ile Selin adında iki genç insan farkında olmadan aynı evi satın alıyor. Hikaye, her ikisi de bu durumu fark ettiklerinde başlıyor. Renkli bir komedi dizisi olan Sadece Sen dizisinin ilk çekimlerine önümüzdeki ayın ortasında başlanacak.

Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi – BLU TV İnternet Üzerinden İzlenen Kanal

Behzat Ç dizisini bilmeyenimiz yoktur. Kendi türünde bir ilk olmasa bile en azından sektörde birden fazla hususta öncü olmayı başarmış bir yapım. Aynı zamanda sinema filmi olarak da çekilen Behzat Ç, şimdi ekranlara bomba gibi dönmeye hazırlanıyor. Zaten uzun zamandan bu yana dizinin ekranlara yeniden dönmesi bekleniyordu. Bilindiği üzere önceden Star TV’de yayına giren dizinin konusunu Emrah Serbes üstleniyordu. Şu an ünlü senaristin cezaevinde olmasından ötürü yeni bölümleri Ercan Mehmet Erdem yazacak. Efsane dizi Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi, 2010 senesinde başlamış ve tam 3 sene boyunca Star TV ekranlarında kalmıştı. Behzat Ç dizisinin yaz sezonunda Blu TV ekranlarında olması bekleniyor. Oyuncu kadrosunu mühim ölçüde korusa da birden fazla yeniliğin söz konusu bulunacağı belirtiliyor. Blu Tv’ye internet üzerinden kolay bir biçimde kayıt olmak olabilecek. Blu Tv önceden birden fazla özgün dizinin yayına girdiği platform olmayı başarmıştı. Behzat Ç’nin ekrandaki ikinci macerasının nasıl bulunacağı merak konusu.

Canevim Dizisi – ATV Ekranlarında olacak

ATV ekranlarında yaz aylarında ekranlara gelecek olan Canevim dizisinin temmuz ayında başlaması amaçlanıyor. Hatırlanacağı üzere yapım şirketi aracılığıyla dizinin adı “Zalim” olarak açıklanmıştı. Buna rağmen kısa süre sonra dizinin yeni adı ”Canevim” olarak değiştirildi. Dizinin baş kişiliği olan Ceylan’ı hayat verecek olan ismin Biran Damla Yılmaz bulunacağı söylendi. Biran Damla Yılmaz’ı pek çoğumuz Kırgın Çiçekler dizisiyle hatırlayacaktır. Yine Kırgın Çiçekler dizisinde birlikte oynadığı Özgür Çevik, bu çalışmada kendisine eşlik edecek. Bunun yanı sıra Zuhal Gencer, Simge Selçuk, Rıza Akın gibi oyuncular da diziye renk katacak diğer isimler içinde. Dizinin çekimlerine yakın zaman sonra başlanacak. Dolayısıyla Haziran ayı içinde ilk fragmanın internete düşmesi bekleniyor. Güncel ayrıntı kısmı sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

 

Ali ve Sevda Dizisi – ATV Ekranlarında Olacak

Sevilen oyuncu İsmail Hacıoğlu bu kez çok enteresan bir yaz dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Hacıoğlu’nu en son Ayla filmindeki sergilediği güçle hatırlıyoruz. Genç oyuncuya Ali ve Sevda isimli dizide eşlik edecek ismi Sebahat Kumaş. ATV’nin joker dizilerinden birisi olan Ali ve Sevda’nın tutması halinde normal sezonda da devam edeceği bilgisi yer alıyor. Mayıs ayı içinde seyircisine merhaba diyecek olan dizinin oyuncu kadrosu da büyük ölçüde netleşti. Bunun yanı sıra dizinin yönetmenlik koltuğunda Hakan Arslan’ı, senaryo ayağında ise Hakan Kandal’ı göze çarpıyor. Ali ve Sevda dizisi Baba Yapım aracılığıyla çekiliyor. Özellikle genç kitlenin, bu özel diziyi çok seveceği tahmin ediliyor.

 

Yüksek Topuklar Dizisi – KANAL D Ekranlarında olacak

Yetenekli yönetmen Altan Dönmez, en son Vurgun isimli diziden ayrılmıştı. Dönmez bu kez bir yaz dizisi olan Yüksek Topuklar’ın yönetmen koltuğunda oturacak. Yüksek Topuklar dizisinin yapımcılığını Felix Medya üstleniyor. Beklentilerin son derece yüksek olduğu Yüksek Topuklar dizisi Kanal D ekranlarında olacak. Aslını söylemek gerekirse diziyle alakalı ilk cast çalışmaları 2018 senesinde başlamıştı.

Eski sunucu, yeni oyuncu Defne Samyeli’ye bu proje için teklif götürüleceği bilgisi yer alıyor. Cem Yılmaz ile aşk yaşayan Samyeli’nin bu teklife sıcak bakması bekleniyor. Aynı teklif ünlü ismin kızı Deren Talu’veya yapılmış durumda. Bu proje gerçekleşirse Defne Samyeli ve kızı ilk kez bir çalışmada aynı anda ekran karşısına çıkacak. Defne Samyeli, son haftalarda yer aldığı dizilerde bi hayli olumlu bir intibah bırakmıştı.Dizinin aslında çok önceden ekranlarda olması bekleniyordu fakat yaşanan sorunlardan ötürü bir süre ertelenmek durumunda kaldı.Dizi arkadaş olan üç genç kızın başından geçenlere odaklanacak.

Kötü Kız Dizisi – Kanal D Ekranlarında Olacak

Kanal D, bu yaza damga vuracak yeni yaz dizileriyle geliyor. Bunlardan bir tanesi de ARC film aracılığıyla çekilecek olan Kötü Kız dizisi. Diziyle alakalı somut detaylar ağır ağır ortaya çıkmaya başladı. Hatırlanacağı üzere ARC Yapım şirketi önceden Lise Devriyesi isimli dizinin yapımcılığını gerçekleştirmişti. Dizinin çekimleri nisan ayı ile birlikte start almıştı.

Herhangi bir aksilik söz konusu olmadığı süre Kötü Kız dizisi macerasıne haziran ayında ekranlara gelecek. Dizinin baş kişiliği olan Zeynep, güvendiği insanlar aracılığıyla art arda darbeler yemiş bir karakter. Zeynep’in enteresan öyküsünü Barış Erdoğan kaleme alıyor. Barış Erdoğan önceden Kurşun Yarası, Mutlu Ol Yeter gibi mühim dizilerde kalem oynamış bir isim. Zeynep kişiliğini dizide ünlü oyuncu Burcu Özberk hayat verecek. Çağlar Ertuğrul, Taner Rumeli gibi isimler de dizinin mühim karakterlerine hayat verecek diğer oyuncular içinde.

Annemi Beklerken Dizisi – Star TV Ekranlarında Olacak

O3 şifrketi başarılı olması beklenen çiçeği burnunda bir yaz dizisiyle geliyor. Annemi Beklerken isimli dizi Star Tv ekranlarında kendine yer bulacak. Dizinin işi bir hayli zor görünüyor, çünkü kanalda İstanbullu Gelin dizisinden dünyaya gelecek boşluğu doldurmak durumunda. Annemi Beklerken dizisi aslında bir edebiyat uyarlaması. Yazar Zekeriya Elifoğlu’nun aynı adlı kitabından esinlenecek olan diziyle alakalı beklentiler bir hayli büyük. Şimdilik yönetmen ve senaristinin belirlendiğu dizinin oyuncu kadrosu da ağır ağır netleşiyor. No 309 dizisiyle adından söz ettiren Furkan Pala’ya proje için teklif götürüleceği bilgisi yer alıyor. Aslı Bekiroğlu ise proje özelinde teklif götürülen diğer isim. Dizinin baş kişiliği olan Suna, evli ve çocuğu olan bir adama tutulur. Bu yasak aşkın yarattığı çıkmaz, çiçeği burnunda gelişmeleri de bununla birlikte getirecektir. Annemi Beklerken dizisinin temmuz ayı içinde ekranlarda olması bekleniyor.

 

 

Leke – Yeni Bölümleri ile ekranlarda olmaya devam edecek. – KANAL D

Kanal D’nin çeşitli yaz dizileriyle sezona damga vurmaya çalışacağını söylemiştik. İşte bu projelerden birisi olan Leke dizisi ile alakalı çalışmalar uzun süreden bu yana tüm hızıyla sürdürmektedu. Çekimlerine mart ayında başlanan dizinin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu yer alıyor. Projenin konusunu ise işinde uzman senarist Ayfer Tunç yazıyor. Başrol karakter için özellikle uzun süren bir cast çalışması gerçekleştirildi. Ön plana çıkan ilk ismin Pınar Deniz olduğu gelen bilgiler içindeydı. Pınar Deniz ile anlaşılamadığı için dizinin baş kadın kişiliği olan Yasemin için Melis Sezene teklif iletildi. Erkek oyuncu içinse Burak Sevinç isminde karar kılındı. Nisan aynının son haftasında yolculuğuna başlayan Leke, bu avantajını kullanmak istiyor. Zira yaz dizileri çoğunlukla mayıs ve haziran ayı içinde başlıyor.

Sol Yanım Dizisi – Kanal Belli Değil Anlaşma Yapılmadı

Sol Yanım Dizisi Oyuncuları Konusu Özeti Kanalı Yapımcı Yönetmeni

Sol Yanım Dizisi Oyuncuları Konusu Özeti Kanalı Yapımcı YönetmeniHamdi Alkan bir dönem komedi içerikli programlar yapan, bu programlarda bizzat oynayan bir isimdi. Güldürü ustasını son haftalarda daha çok yönetmen koltuğunda izliyoruz. Hamdi Alkan son senelera aşağı yukarı her sezon yeni bir diziye imza atmayı başardı. Alkan’ın son projesi, bunun yanı sıra bir yaz dizisi olan Sol Yanım. Dizinin ağustos ayı içinde ekranlara merhaba demesi bekleniyor. Bu nedenle halen cast incelemeleri dahi sürdürmekte. Vrl Yapım şirket aracılığıyla organize edilecek olan projenin konusunu Melis Civelek üstleniyor. Melis Civelek’i Güllerin Savaşı ve Sensiz Olmaz gibi projelerden hatırlıyoruz. Oyuncu kadrosunun çok yakın bir zaman içinde netleşmesi bekleniyor. Diziyle alakalı gelişmeler bi hayli buradan sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Afilli Aşk Dizisi – KANAL D Ekranlarında Olacak

2019 senesinin yaz zamanında çok ses getirmesi beklenen yapımlardan bir tanesi de Afilli Aşk. ARC aracılığıyla çekilecek olan yaz dizisi Kanal D ekranlarında olacak. Dizinin baş kişiliği olan Ayşe Yılmaz,başına gelen çeşitli olaylardan sonra büyük bir değişim içine girmek durumunda kalır. Özellikle Kerem ile evlenmeye karar vermesi, bütün enteresanliklere davetiye çıkaracaktır. Sezonun en keyifli yapımlarından biri olmaya aday olan Afilli Aşk dizisinde Taner Rumeli, Uğur Uzunel, Neşe Baykent, Yılmaz Kunt gibi isimleri izleyeceğiz. Dizinin çekimleri mayıs ayı içinde İstanbul’da ekranlara gelecek. Haziran ayında da ilk bölümün seyirciyle buluşması amaçlanıyor.

Patron Dizisi – FOX TV Ekranlarında Olacak.

Son zamanlarda birden fazla platformda karşımıza çıkan Patron filmi, beklentileri epey yukarıya çekti. Oyuncu ve prodüksiyon kadrosu bu beklentiyi karşılayacak bir kaliteye sahip görünüyor. Patron dizisinin kısa süreli bir yaz dizisi olarak kalması beklenmiyor. İddialı yapımın yeni sezonda da devam edeceği ön görülüyor. Patron dizisinin başrolü için Burak Deniz ismi düşünülüyor. Bilindiği üzere Burak Deniz çok uzun süredir Fox Tv’nin bi hayli beğeni alan dizisi Bizim Hikaye’de başrolde yer alıyordu. Bizim Hikaye dizisi ile tanınan ve çok bi hayli beğeni alan Burak Deniz’e bu sürede birden fazla yeni teklif iletilmişti. Başarılı oyuncu ise kararını Patron dizisinden yana kullandı. Bizim Hikaye dizisi bu sezon finalini yapacak ve ünlü oyuncu dinlene fırsatı bulamadan yeni projesine geçiş yapacak. Patron dizisinin tek yıldızı tabi ki Burak Deniz değil. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar gibi mühim ve profesyonel isimler de bu mühim çalışmada yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise en son Söz dizisinde bulunan Yağız Alp yer alıyor. Patron dizisinin ağustos ayı gibi ekranlarda olması bekleniyor. Bilindiği üzere yaz aylarında başlayan diziler ağırlıklı olarak romantik komedi öğelerine eğilimli oluyor. Bu anlamda Patron dizisi seyircinin söz konusu beklentilerine tatmin edici biçimde yanıt verecek bir proje gibi görünmekte. Show Tv ekranlarından izleyeceğimiz Patron dizisinin diğer oyuncuları netleştikçe sayfamızdan güncellemeye devam edeceğiz.

bestnich altyazılı porno porno nulled script