3500 4000 TL Telefon Önerileri Alınabilecek En İyi Telefonlar

3500 4000 TL Telefon Önerileri Alınabilecek En İyi Telefonlar, arayışı içine giren okurlarımız için 3500 4000 TL Telefon Önerileri Alınabilecek En İyi Telefonlar ile alakalı en iyi olanı siz değerli okurlarımız için araştırmaya koyulduk. 3500 4000 TL Telefon Önerileri Alınabilecek En İyi Telefonlar ile alakalı en fazla tercih edilenler ile ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

3500 4000 TL Telefon Önerileri Alınabilecek En İyi Telefonlar

İçindekiler

4000 TL telefon önerileri. 3500 TL, 4000 TL aralığında telefon arayışı içinde olan okurlarımız için 8 telefon modelini incelediğimiz bir liste bir araya getirdik. Bize gelen sorular içinde 4000 TL’ye hangi telefonu almalıyım, 4000 TL’ye alınabilecek en iyi telefon hangisi gibi sorular vardı. Biz de sizin için yeterli, fiyat aralığı 3200-4400 TL olan bir liste bir araya getirdik.

Telefonların genelde teknik donanımlari ve performansı iyi durumda. Oyun oynamak için, sosyal platform kullanmak ve dizi-film izlemek için işinizi görecek ve sorunsuz kullanabileceğiniz telefonlar yer alıyor. Gelin, hep birlikte 4000 TL telefon önerileri listemizde bulunan telefonların; özellikleri, performansı ve kullanıcı yorumları ne alemde bir bakalım.

3500-4000 TL Telefon Önerileri

  • 4000 TL Telefon Önerileri
    • Samsung Galaxy A50
    • Xiaomi Mi Note 10 Lite
    • Apple iPhone 7
    • Samsung Galaxy M51
    • Xiaomi Poco X3
    • Samsung Galaxy M30s
    • Samsung Galaxy Note 10 Lite
    • Oppo Reno3

Gördüğünüz gibi 4000 TL’ye alınabicek en iyi telefonlar bu biçimde. Şimdi incelemeye başlayalım!

Bütçeniz 4000 TL’den az ise, 2000 TL’ye alınabilecek en iyi telefonlar yazımıza inceleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy A50

en iyi telefon 3000 tl

Listemizin en düşük fiyatlı telefonunun Galaxy A50 olduğunu aktarabiliriz. Fiyatının uygun olması ve kullanıcıların sunduğu özelliklerin yeterli olmasıyla birlikte listemize girebildi.

Telefonun 6 GB RAM kapasitesine sahip olması sebebiyle, uygulamalar kolay ve bi hayli hızlı bir biçimde açılıyor. Uygulama geçişlerinin de rahat olduğunu aktarabiliriz. Dahili hafızası 64 B olan Galaxy A50, depolama anlamında yeterli bir telefon.

Tasarım özelliklerinden söz etmek gerekirse, 15,8 cm uzunluğa, 7,4 cm bir genişliğe sahip. Kalınlık değeri ise 7,7 mm civarında. Boyutlarının büyük olmasına rağmen ağırlığı 166 gram. Tasarım yönünden beş yıldız verdiğimiz bir telefon.

Kamera ayrıntı kısmına gelecek olurska, 25 MP ön kamerası, güneş ışığında fotoğraf çektiğinizde daha canlı fotoğraflarla karşılasmanızı sağlıyor. Geceleri ise daha net ve görüntü değeri yüksek fotoğrafları ön kamera ile çekebilirsiniz.

Ekran boyutu 6,4 inç alanınde olan telefonun, süper AMOLED bir ekranı bulunyor. Full HD+ görüntü değerine sahip bir telefon. 1340 x 1080 piksel çözünürlük değerine sahip. Ekranın görüntü değeri bi hayli iyi. Dizi ve filmleri yüksek kalitede izlemek istiyorsanız sizin için keyifli olacaktır.

Güncel Fiyatı ve Yorumları Görmek İçin Tıklayın!

Binlerce kişi aracılığıyla alınan telefonun kullanıcı yorumları da gayet başarılı. 3500 TL’nin altında en iyi telefon modellerinden birisi.

Xiaomi Mi Note 10 Lite

telefon önerileri 3000 tl 2021

4000 TL alınabilecek en iyi telefonlardan birisi de Xiaomi Mi Note 10 Lite. Tasarım özellikleri içinde cam kapağa sahip olması ve metal çerçevesinin olması harika bir görünüm katmış. Telefonu alabileceğiniz renkler de yine bi hayli iyi. 15,7 cm uzunluğa, 7,4 cm de alanı sahip. Telefonun barındırdığı özelliklere göre ince olduğunu aktarabiliriz. 9,67 mm bir kalınlığa sahip.

Ekran boyutları 6,47 inç ve %87.25 ekran gövde oranına sahip bir telefon. Yani hemen hemen çerçevesiz bir ekrana sahip. Bunun yanı sıra ekranın sağlam, çizilmez ve düşmeye dayanıklı olduğunu aktarabiliriz. Bunun nedeni ise Corning Gorilla Glass 5 standartlarında bir teknolojiye sahip olması.

Full HD+ görüntü değerine ve 1080 x 2340 piksel çözünürlük değerine sahip. Eğer oyun oynuyorsanız gayet başarılı bir ekranının olduğunu aktarabiliriz.

6 GB RAM’e ve yüksek kuvvetli bir işlemciye sahip. Performansları yüksek bu iki bileşen ile birlikte oyunlarda, çoklu görevlerde ve uygulama geçişlerinde çok bi hayli hızlı. Depolama alanı ise 128 GB.

Kamera performansına incelediğimizde, profesyonel fotoğraflar da çekebilen bir telefon. Ana kamerası 64 MP çözünürlüğe sahip. Bunun yanı sıra diyafram açıklığı, F1.89 değerinde. Portre modu, bi hayli hızlı odaklama, panoroma ve yüz algılama ayrıntı kısmına sahip bir kamerası mevcut. Değinmemiz gereken diğer bir durum ise diğer kameraları. Geniş açılı fotoğraflar çekmenizi sağlayan bir kamerası daha mevcut. Bu kamera 120 derece genişliğe sahip. Diğer iki kamerası ise makro çekimler ve derinlik algılaması için. Eğer çok profesyonel olmasa da harika fotoğraflar istiyorsanız alabilirsiniz.

Batarya ve şarj performansı gayet iyi ve yeterli. 5260 mAh değerine sahip, yüksek kapasiteli bir bataryası mevcut. Bizce alınabilecek en iyi telefonlardan birisi.

Güncel Fiyatı ve Yorumları Görmek İçin Tıklayın!

İlginizi çekebilir | 2500-3000 TL Telefon Önerileri

Apple iPhone 7

3000 tlye alınabilecek en iyi telefon

4000 TL telefon önerileri listemizde, bir de Apple marka bir telefon bulundurmak istedik. Ekran boyutu listemizdeki diğer telefonlar gibi değil. Zaten 2017’de çıkmış bir telefon. O yüzden Apple değerine güvenen ve 3500 TL ödeyerek Apple almak isteyenler için iyi bir tercih olacaktır.

Ekran boyutu 4,7 inç. Suya ve toza dayanıklı bir tasarımı var. Lakin suveyayanıklı diye gidip de havuza denize telefonla birlikte girmenize gerek yok :). 12 MP geniş bir kamerası mevcut. 2021 için biraz gerize kalmış diyebiliriz. Ön kamerası ise 7 MP çözünürlüğe sahip. Saniyede 30 kare ve 1080p HD videolar çekmenize olanak tanıyor.

Lakin boyutları yeterli diyebiliriz. Ne çok büyük, ne çok ufak. 13.8 cm uzunluğa, 6,7 cm ise genişliğe sahip. Derinliği ise 7,1 mm. Yani hem ufak hem de çok ince. Ağırlığı, 138 gram olarak çıkıyor karşımıza.

Yani sözün özü, Apple marka bir telefon. Dünyanın en iyi teknoloji şirketlerinden birisi.

Güncel Fiyatı ve Yorumları Görmek İçin Tıklayın!

Samsung Galaxy M51

4000 tl telefon

4000 TL’ye alınabilecek en iyi telefonlardan birisi de Samsung Galaxy M51. Telefonun çalışması ve üyelerine sunduklarıyla tam bir fiyat/performans canavarı diyebiliriz. Batarya kapasitesi, RAM ve işlemcinin telefona verdiği güç. Oldukça başarılı. Kamerası ise bu fiyat aralığındaki en iyi gücüne sahip kameralardan birisi.

128 GB dahili depolama alanına sahip bir telefon. Snapdragon 730G işlemciye ve 8 GB RAM’e sahip. Zaten bu özellikler telefonunun performansını arşa çıkarıyor. Eğer 128 GB size yeterli gelmiyorsa, 512 GB’a kadar microSD kart desteğine de sahip.

Ekranından konuşacak olursak, kaliteli ve canlı bir ekrana sahip. 6,7 inç boyutundaki ekranı 1080 x 2400 piksel çözünürlüğe sahip. Full HD+ bir kullanıcı deneyimine sahip. Ekran teknolojilerinden birisi de Cornin Gorilla Glass 3’e sahip olması. Bu nedenle dayanıklı bir ekranı mevcut.

Telefonun arka bölümünde 4 tane kamerası yer alıyor. Kameraları çok ama çok iyi. 64 MP ana kamerası gece ve gündüz çekimlerinde doğal ve net fotoğraflar çekmenize olanak tanıyor. Eğer video çekmek istiyorsanız, 2160p, yani 4K ultra HD video kayıtları uygulayabilirsiniz. 2. kamerası ise 123 derece görüş açısına sahip, geniş açılı bir kamera. 3. kamerası ise MP çözünürlüğe sahip ve makro çekimler yapmanızı sağlıyor. 4. kamerası da derinlik kamerası. Bu kamera aracılığıyla de fotoğraf çekimlerinizin öncesinde ve ardından alan derinliğini ayarlayabiliyorsunuz.

Bataryasından bahsetmeden incelemesini bitirmeyelim. 7000 mAh, kapasitesi çok büyük olan bir kameraya sahip. Yani telefonun bataryasının büyük olması sebebiyle orta dereceli kullanımlarda 2 günde bir şarj edebilirsiniz.

Güncel Fiyatı ve Yorumları Görmek İçin Tıklayın!

Xiaomi Poco X3

4000 tl en iyi telefon
Güncel Fiyatı ve Yorumları Görmek İçin Tıklayın!

Geçen senelerda piyasaya çıkan POCO, Xiaomi’nin alt markalarından birisi. Yani genç bir marka diyebiliriz. Genç olmasına genç ama özellikleri de bir o kadar iyi. Bu fiyatıyla üst düzey telefon modelleriyle yarışabilecek halde.

İşlemci bölümünde Snapdragon 732 G işlemci barındıran telefonun performansı çok iyi. Bunun yanı sıra işlemcinin ısınmaması için de gerekli teknoloji yer alıyor. Yani sıcaklık telefonun tüm yüzeyine dağıtılarak, sıcaklık en düşük düzeyye indiriliyor. Bu sevdiğimiz bir özelliği.

İşlemcisinin iyi olmasının yanında RAM kapasitenin 6 GB gibi yüksek bir değere olması da telefonun artı yönlerinden birisi. Ekran botutuna incelediğimizde 6,67 inç alanınde, yüksek çözünürlüklü bir ekranı mevcut.

Full HD+ görüntü değerine sahip. Çözünürlük değerleri 1080’e 2400 piksel şeklinde. Ekran, gövde oranının yüksek olduğu telefonlardan birisi. Yüzde 91,25 gibi çok yüksek bir ekran gövde oranına sahip. Çerçevesiz telefonlar arıyorsanız 4000 TL telefon önerileri paylaşımımızdaki en iyi telefon olabilir.

Oyun oynamayı, yüksek kalitede film ve dizi izlemeyi seviyorsanız ve gücüne gereksiniminiz varsa Poco x3’ü tercih edebilirsiniz.

Kamera bölümünde da, binlerce birinin tatmin olduğu bir telefon modeli. Bu donanımlarıyla ve sergilediği güçle 3500 TL civarındaki en iyi fiyat performans telefonları içinde yer alıyor.

Pili çok uzun süre gidiyor. Kullanıcıların tecrübelerine ve kendi tecrübelerimize incelediğimizde kamerasının bu fiyat bandında yüksek performans göstereceğini beklemiyorduk. Listemizde incelediğiniz telefonlar size yeterli gelmediyse en iyi telefon hangisi başlıklı içeriğimiz yararlı olaiblir.

Samsung Galaxy M30s

4000 tl telefon onerileri

Listemizin 6. sırasında yine Samsung marka bir telefon yer alıyor. Samsung’un ne kadar kaliteli olduğunu yukarıda incelediğimiz modeller aracılığıyla de gördüğünüzü düşünüyoruz.

4 GB RAM’e sahip olan telefonun 64 GB depolama alanı mevcut. Bu alan bana yetmez diyorsanız hafıza kartı yardımıyla bu alanı 512 GB’a kadar yükseltebilirsiniz.

Ekran çözünürlüğü Full HD+ olan telefon 1080 x 2340 piksel çözünürlüğe sahip. Ekranın size yansıttığı görüntüler çok iyi diyebiliriz. Ekran boyutunun ise 6,4 inç boyutunda. Zaten son çıkan telefonların boyutuna incelediğimizde bu boyutların bir klasik halini aldığini söylemek olabilecek.

Kamera hususunda da Samsung’un bu modelinde başarılı işler yaptığını aktarabiliriz. Çok profesyonel olmasa da (profesyonel ama çok değil 🙂 ) kaliteli fotoğraflar çekebileceğiniz bir telefon. 48 MP ana kamerası F/2.0 diyafram açıklığına sahip. Bu kamera video çekimleriniz için de 30 fps değerinde videolar çekmenize olanak sağlıyor.

Ön kamerası ise 16 MP çözünürlüğe sahip başarılı bir kamera. Performansını, fiyatına oranladığımızda güvenilir ve can sıkmayan bir telefon olduğunu göze çarpıyor.

Pil kapasitesi 6000 mAh olan telefon yoğun kullanımlarda dahi 1 günü çıkarabiliyor.

Güncel Fiyatı ve Yorumları Görmek İçin Tıklayın!

Samsung Galaxy Note 10 Lite

Samsung’un amiral gemisi telefon modellerinden birisi de Note serisi. Uzun süre boyunca Samsung Note kullanan birisi olarak bu modellere hayranlık beslediğimi söyleyebilirim.

Telefonun öne çıkan özellikleri içinde en güncel andorid sürümünü kullanması, batarya kapasitesinin yeterli olması ve işlemcisinin kuvvetli olması çok iyi diyebiliriz.

Yüz tanıma ve parmak izi okuma özellikleri çok iyi çalışıyor. Bunun yanı sıra kaleminde bluetooth özelliği bulunması sebebiyle bir çok işi kamera ile de halledebiliyorsunuz.

Telefonun teknik donanımlarine incelediğimizde Exynos 9810 işlemciye sahip. Gücünü bu işlemciden alan telefonun RAM kapasitesi ise 8 GB değerinde. Eğer PubG gibi oyunları yüksek kalitede oynamak istiyorsanız, çekinmeden alabilirsiniz.

Ekran boyutu 6,7 inç olan telefonun çözünürlük değerleri ise 1080 x 2400 piksel değerinde. Ağırlığı ise 199 gram. Yani tasarım hususunda, ağırlığı sebebiyle sınır değerlerde diyebiliriz.

Note serisinin kameralarının başarılı olduğunu bilinmekte. Note 10 lite’da da bu durumu gözlemledik. 4500 mAh pil kapasitesine sahip olan telefon bir çok işlemi aynı anda, sorunsuz yapmanıza olanak sağlıyor.

Güncel Fiyatı ve Yorumları Görmek İçin Tıklayın!

Oppo Reno3

Güncel Fiyatı ve Yorumları Görmek İçin Tıklayın!

4000 TL telefon önerileri yazımıza, vereceğiniz parayı hakeden bir telefonla sürdürmekteuz. Ekranı bi hayli kaliteli. Güneş ışığı altında dahi net ve canlı görüntüler sunabiliyor. 6,4 inç alanınde AMOLED bir ekrana sahip. Oyun ve video yönünden bu ekran büyüklüğü ve değeri çok iyi.

Çözünürlük değeri 1080’e 2400 piksel olan telefon, Full HD+ görüntü değeriyle canlı ve sorunsuz renkleri size ulaştıyor.

Teknik ayrıntı kısmı bölümünde ilgimizi en fazla çeken özelliklerinden birisi de 8 GB’ RAM’e sahip olması oldu. Bu fiyat aralığında gayet iyi bir RAM teknolojisine sahip. ARM Cortex-A75 işlemciye sahip olan telefonun bataryası 4025 mAh kapasitesinde.

Telefon ile ilgiliki izlenimlerimiz olumlu. Oppo’nun yeni bir marka olduğunu düşünüp telefonlarının değeriz olduğu yanılgısına düşmemelisiniz. Gayet başarılı ve fiyat performans telefonları üreten bir marka.

Evet sevgili 15sey.com okurları, 3500, 4000 TL aralığında alınabilecek en iyi telefon modellerini sizlerle bir araya getirdik. Eğer 4000 TL’ye hangi telefon alınır, 4000 TL telefon önerileri sorusunu sorduysanız başarı ile bitirdiğımız bir yazı olduğunu düşünüyoruz.

porno izle cm to inches
bestnich altyazılı porno porno nulled script